info@bonsai-dekor.hr

Poštarina za HR več od 9,90 €

Umjetna božićna drvca

Bestseller umjetna božićna drvca

Novogodišnja Božićna drvca – umjetna božićna drvca (noviji modeli) su vjerne replike različitih vrsta, imaju poseban,

prirodan izgled, zahvaljujući novim materijalima i novim proizvodnim tehnikama. Nudimo umjetna božićna drvca visine od 60 do 366 cm, visine 400 cm i veće umjetne jelke možemo vam dobaviti u kratkim rokovima. Skorom sva umjetna božićna drvca u našoj ponudi su izrađena iz vrhunskog 100 % PE materijala, što omogućuje, da božićno drvce izgleda prirodno. U materijalu nema zdravju štetnih snovi.

Naša umjetna božićna drvca su također teško zapaljiva! Izrađena su iz gustih borovih grančica, koje su dizajnirane u detalje i iglice im se ne osipaju. Nakon Božića jednostavno jih je spremiti i pohraniti u kartonsku kutiju, koju dobijete uz nakup jele.

Novogodišnja dekoracija danas predstavlja nešto što nije svakodnevno, nešto posebno, nešto čemu se radujemo i radujemo se tijekom cijele godine. Donosi nam čarobne trenutke i lijepe uspomene. Za blagdane smo pripremili poseban izbor lijepih predmeta, poput umjetnih božićnih drvca s posebnim prirodnim izgledom, košarica božićnih vijenaca, trendi ukrasnog umjetnog cvijeća i malih ukrasnih predmeta koji čine ukras na i. Pratite naše trendove i uredite svoj životni ili poslovni prostor prema najnovijim svjetskim trendovima. Pitajte nas za savjet, radi ćemo vam savjetovati.

Mitja
Mitja
@mitja
Read More
Krasna, polna zelo kvalitetna jelka. priporočam
Manca
Manca
@manca
Read More
Jelka je res odlične kakovosti. Ima veliko detajlov. Nakup take jelke se res splača.
Anja
Anja
@anja
Read More
Super izgleda i lako se sastavlja
Previous
Next

KATEGORIJE