info@bonsai-dekor.hr

Poštarina za HR več od 9,90 €

USLUGE

Povjerite svoje želje iskusnom timu. Trudimo se našim kupcima ponuditi samo najbolje umjetne ukrasne biljke.

USLUGE

Povjerite svoje želje iskusnom timu. Trudimo se našim kupcima ponuditi samo najbolje umjetne ukrasne biljke.

SVIJETOVANJE

Dugogodišnje iskustvo i praćenje novih trendova omogućava nam da ponudimo nove proizvode koji su trenutno vrlo aktualni, moderni i udovoljavaju i najzahtjevnijim željama naših kupaca. Na temelju fotografija ili obilaska vašeg prostora, možemo vam savjetovati kako opremiti – ukrasiti prostor tako da ispunjava vaše želje i postane nešto više od pukog prostora.

PRODAJA

Naš prodajni program uključuje umjetno cvijeće, umjetno drvce, umjetne palme, umjetne biljke, saksije i korita, božićna drvca i ukrasne proizvode. Uglavnom su svi predmeti na skladištu, dopuštamo vam da se i sami uvjerite u kvalitetu predmeta i pristupačne cijene prije kupnje, pa vas lijepo pozivamo u našu trgovinu na adresi Blatnica 16, IOC Trzin.

IZRADA PO MJERI

Izrađujemo i umjetne biljke po narudžbi. Proizvodimo umjetni bonsaj, umjetno drveće, umjetne palme, grmlje, cvjetne ikebane i druge dumet biljke.

Možete odabrati visinu, oblik, košaru i druge parametre.

Umjetne biljke mogu se saditi u bilo koje ukrasne posude.

DOSTAVA

Ne brinite, pažljivo pakiramo umjetne biljke, ukrasne posude ili umjetne jele i dostavljamo vam ih. šaljemo u najkraćem mogućem roku. Veće biljke i složeniji ukrasi također se mogu dostaviti dostavnim vozilima. Dostava dostavnim vozilima dodatno se naplaćuje, pitajte nas za cijene.

ZNAMO SLUŠATI

Svatko ima svoju ideju i želje prilikom uređenja sobe, pa ćemo vas dobro saslušati i poslužiti s puno informacija, poput novih trendova i preporuka stručnjaka za opremanje soba ukrasnim biljem.

Vaše zadovoljstvo računa se s nama!